Небойша Видич: Само на моменти изглеждахме така, както искам и както трябва да бъдем


Небойша Видич: Само на моменти изглеждахме така, както искам и както трябва да бъдем
(сн. НБЛ)
18-05-2022 00:26 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Небойша Видич обясни причините за загубата от Левски в третия мач от полуфиналната серия в НБЛ:

 

„Не се получи за нас, защото бяхме 2 от 20 от тройката. Не можехме да наложим нашата игра в нападение. Само на моменти изглеждахме така, както аз искам и както трябва да бъдем.

 

Не можахме да издържим на натиска на играчите на Левски. Критерият беше такъв, че имаше много здрава битка, а ние не се адаптирахме на това.

 

Не може да се каже какво ще стане в четвъртия мач. Ние се познаваме много добре с отбора на Левски. Това е девети мач между двата отбора. Опитваме се да реагираме по-добре на техния натиск. Когато работим по-добре, имаме много опции и в някои ситуации рисуваме на терена, но днес нямахме плавно движение на топката.

 

Не мисля, че решението да играем без публика ни е повлияло днес. Не говорих за това, но мисля, че това е катастрофа и много лошо. Балкан трябва да покаже, че е джентълменски клуб. Когато те ни наричат селяни, трябва да покажем, че сме джентълмени. Определено това, което се случи, е лошо.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Небойша Видич
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи