Христо Захариев: Целият отбор заслужи победата


Христо Захариев: Целият отбор заслужи победата
(сн. НБЛ)
17-05-2022 23:10 | BGbasket.com

Баскетболистът на Левски Христо Захариев бе водещ реализатор за отбора си при победата срещу Балкан днес в третия мач от полуфиналите. Ето какво сподели той пред BGbasket.com след срещата:

 

„Мисля, че този мач успяхме да спечелим основно с агресивната ни защита. Играхме много отборно. Всеки се раздаваше за другия и мисля, че това беше ключът. За разлика от предните два мача, в този играхме през цялото време, 40 минути здрава защита с добра организация в нападение.

 

Не знам защо се допусна този спад. Отборът на Балкан направи серия, но мисля, че това е нормално в такъв плейофен мач. Радвам се, че показахме характер и успяхме да удържим мача, за да зарадваме нашата публика. Серията още не е свършила, но няма да е лесно. Трябва просто да се възстановим за следващия мач.

 

Трябва да играем агресивно в защита като днес, да не им позволяваме да стрелят отворени стрелби и да спрем тяхната транзиция. Мисля, че това ще е ключът.

 

Добре се чувствам. С всеки изминал ден ставам все по-добре. Надявам се да се представя още по-добре в следващия мач, но това е отборен спорт, така че целият отбор днес заслужи тази победа.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи