Васил Бачев: Ще отстраним Балкан, както миналия сезон


Васил Бачев: Ще отстраним Балкан, както миналия сезон
(сн. balkan-basket.com)
06-05-2022 21:21 | Макс спорт 2

Капитанът на Академик Пловдив Васил Бачев изрази увереност, че отборът му ще отстрани Балкан от плейофите за втора поредна година. Ето какво сподели той след мача днес, след който четвъртфиналната серия бе изравнена на 1-1:

 

„Първо искам да поздравя моя отбор за сърцатата игра и желанието, което показахме. Всеки се раздаде на максимума на своите възможности, даже и малко повече от това. Поздравихме се с хубава победа, очаквана за нашия отбор. Бяха на 100% сигурни, че ще ни победят. Може би днес трябваше да играем не до полунощ, а до 2-3 часа сутринта, за да могат те да ни бият. Ще видим в Ботевград до колко часа ще играем, че да видим кой е по-добър.

 

Наистина вярвам в моя отбор и че ще победим в следващия мач в Ботевград. Ще ги отстраним отново, както миналия сезон. Всички сме с тази нагласа. Сигурен съм, че този мач е тласък за следващия.

 

Днес и в защита, и в нападение бяхме по-добри от Балкан. Играта ни се получи много добре. Смятам, че това ще даде импулс за следващия мач и за продължението на плейофите."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Васил Бачев, Академик Пловдив
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи