Тони Дечев: Победата е награда за труда, който играчите положиха


Тони Дечев: Победата е награда за труда, който играчите положиха
(сн. НБЛ)
07-04-2022 09:12 | БФБаскетбол | BGbasket.com

„Хубава победа за нашия отбор. В ситуацията, в която се намирахме - само със седем играчи, мисля, че момчетата направиха всичко, което беше по силите им. Да, не видяхме мач, в който се играе здрава защита и от двата отбора, но смятам, че срещат беше приятна за гледане от публиката, а в крайна сметка ние играем заради нея”, коментира старши треньорът на Ямбол Тони Дечев след победата над Шумен.

 

„Най-хубавото е, че победихме. Поздравявам момчетата за успеха. Тази победа е просто за наше самочувствие. Тя не променя нищо, но е награда за труда, който играчите ни хвърлиха в мача. Ако не успеем да върнем някои от контузените момчета, за да имаме малко по-широка ротация и естествено, за да можем да тренираме, ни очакват много тежки мачове оттук нататък“, заяви още Дечев.

 

„Стана зрелищен и оспорван мач. Очаквахме да е така и бяхме готови, въпреки проблемите, които имаме. Не бяхме тренирали пълноценно. Трима - четирима човека на тренировка, беше някакъв ад. Знаехме, че отборът на Шумен играе добре в последните двадесет дни и очаквахме такъв мач. Важното е, че победихме. Надявам се това да не е последният ни успех за сезона. Нека първо да се възстановим физически, всички контузени да се върнат. Надявам се и да победим някои от по-сериозните отбори в първенството. Поздравявам всички момчета, които днес се раздадоха максимално, защото днес бяхме само седем човека, не е лесно да се играе така. Искам да поздравя и публиката, която дойде в залата и ни подкрепи. Заслужено победихме“, сподели баскетболистът на Ямбол Дарин Иванов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Ямбол, Тони Дечев, Дарин Иванов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи