Бойко Миленков: Индивидуални изяви ни държаха в мача, което не е ОК


Бойко Миленков: Индивидуални изяви ни държаха в мача, което не е ОК
(Сн: balkan-basket.com)
21-03-2022 21:21 | Макс спорт

Старши треньорът на Берое Бойко Миленков сподели след поражението в интригуващ мач срещу Балкан, че излизането на Седариан Райнс е било ключово за изхода, и той самият не е доволен.


"Добър двубой, защото бяхме близо. Не съм доволен, казах, че ще е тежко срещу тази агресивна защита на Балкан и така стана. Индивидуални изяви ни държаха в мача, което не е ОК," каза Миленков. "Наказателните удари наистина ни липсваха, бяхме пооправили малко този компонент, но днес и напрежението явно повлия на Обина Олека. Клочюво бе естесвено излизането на Седариан."

 

Миленков не пусна в края американския си гард Бърнс и обясни защо: "Джордан Бърнс е едно момче, което има баскетболни качества, но както повечето новобранци идва тук и смята, че е открил той е открил баскетбола. Той идва да ни учи на баскетбол тук. Каза ни го още на втората тренировка, че затова е тук. Той тръгна да се сменя сам, а след това отказа да влезе, затова имаше и тежки думи."

 

За предстоящата Купа той добави: "Аз съм убеден, че момчетата ще бъдат още по-мобилизирани. Най-важен е първият ни мач, оттам-нататък, Рилски е най-добрият отбор, сега мога да кажа, че ще се опитаме да ги бием на карти или да ги разсмеем нещо. Но и Черноморец имат сърцати момчета, сърцат треньор и съм сигурен, че ще дадат всичко да ни победят."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи