Бойко Миленков: Ако не си променим отношението, нищо добро не ни чака


Бойко Миленков: Ако не си променим отношението, нищо добро не ни чака
(сн. НБЛ)
10-03-2022 10:28 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Берое Бойко Миленков бе разочарован след загубата от Спартак в Плевен. Ето какво сподели той след мача:
 
„Стрелбата зад дъгата е една от силните страни на Спартак, която те използват във всеки мач. Ние до голяма степен позволихме това да се случи. Първото полувреме беше зрелищно за публиката, но ужасно за треньорите. Изключително слаб мач, особено в защита. Това е резултатът. Ако не си променим отношението и не вдигнем скоростта в двете фази, нищо добро не ни чака. Психологическият момент е, че повеждаме на два пъти с около 10 точки и три пъти им даваме топката в ръцете чисто приятелски. Не знам как се случи. Самоубихме се през първото полувреме.“

Капитанът Александър Янев допълни: "Знаехме, че ще ни бъде трудно като гости в Плевен. Изиграхме много лоша трета част и може би това повлия на крайния резултат. Когато искаме да побеждаваме във важни двубои, не може да допускаме 95 точки, което е много. Не знам на какво се дължи. На всяка една тренировка говорим за защита и трябва да започнем да пазим. За пореден мач не успяваме. Надявам се по-нататък да играем по друг начин."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Бойко Миленков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи