Илиян Пищиков: Опитвам да се възползвам по най-добрия начин от шанса си


Илиян Пищиков: Опитвам да се възползвам по най-добрия начин от шанса си
(сн. balkan-basket.com)
09-03-2022 11:01 | balkan-basket.com

17-годишният баскетболист на Балкан Илиян Пищиков се представи силно при победата срещу Ирони Нахария в Балканската лига. Ето какво сподели той след мача:

 

“Мисля, че се справихме добре с най-силното им оръжие - тяхната транзиция. Успяхме да ги спрем донякъде, защото те вкарват повечето си точки по този начин. Справихме се добре в защита, имахме много отворени шутове и ги вкарахме. Мисля, че защитата ни помогна в началото на второто полувреме. Вкарахме някои важни контраатаки и това беше ключово. Имахме добра комуникация в защита и това ни помогна да направим добри контраатаки и да вкараме лесни кошове.

 

Имаше няколко играчи, които не се чувстваха добре преди мача и трябваше аз да се включа. Треньорът ме викна преди мача и ми каза, че ще започна стартов играч. Опитах да се концентрирам възможно най-много. Започнахме силно, имах възможности и ги реализирах. Чувствам се добре. Атмосферата ни в отбора също е хубава. Треньорът ми дава шанс и се опитвам да се възползвам по най-добрия начин.

 

Мисля, че имаме добри шансове и за Купата. С новите попълнения започваме да играем все по-добре и по-добре. Ще дадем всичко от себе си да се представим по най-добрия начин. Всичко зависи само от нас.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балканска лига, Балкан, Илиян Пищиков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи