Небойша Видич: Може да завършим и първи, но не зависи само от нас


Небойша Видич: Може да завършим и първи, но не зависи само от нас
(сн. balkan-basket.com)
05-03-2022 22:25 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Небойша Видич имаше забележки към представянето на отбора му, въпреки убедителната победа срещу Академик. Ето какво сподели той за мача днес и за края на второто завъртане в Националната баскетболна лига:

 

Не може да съм доволен с 18 грешки. Това не е сериозно. Без да искам да обидя някой. Струва ми се, че можехме да играем три дни и те да не могат да ни бият, а ние да не можем да прехвърлим 20 точки разлика.

 

Не бяха фатални грешките, но защото бием. Една причина за тях е новият играч. Преди всичко той ни донесе твърдост в защита. Целият отбор игра по-здраво в защита. Това беше очевидно на мача. Трябва още малко време, за да стане всичко, както трябва с новия играч.

 

Не мисля по фази на първенствата, защото мачовете се сменят, а мисля само за следващия противник. Можехме да завършим по-добре втория етап, но можеше и по-лошо. Сега ще се опитаме да играем добре в третото завъртане и да чакаме някоя изненада. Може да завършим и на първо място. Това не зависи само от нас. Ние ще работим само това, което зависи от нас.

 

Познавам някои играчи от израелския отбор, който срещаме във вторник от Балканска лига Ирони Нахария. Гледах ги само в мача срещу Берое. Разбира се, ще се готвим за тях още от утре и в неделя, и понеделник ще се фокусираме върху тях. Балкан играе винаги да победи във всички турнири и лиги.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Небойша Видич
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи