Берое изпусна шанса си в Скопие и приключи с Балканската лига


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(Сн: balkanleague.net)

15-02-2022 20:00 | BGbasket.com

Берое не успя да се класира за втората фаза на Балканската лига, след като загуби решителния си мач срещу ТФТ Скопие с 89:95.

 

Мачът бе изключително равностоен, като Берое водеше на почивката с 47:41. В последните пет минути обаче старозагорци допуснаха серия на противника и след това вече не успяха да се върнат.

 

Така ТФТ стана последният участник в Топ 8 с 5 победи и 5 загуби, а Берое с актив 3-7 отпада. От група Б продължава другият български тим Академик Пловдив, както и Ирони Нахария и Сигал Прищина.

 

Дебют за Берое направи Джордан Бърнс, който пропусна първите си пет шута, но след това все пак реализира 7 точки. Антон Куук също се завърна в игра, но българският състав бе без Обина Олека, а не игра и Виктор Маргаритов.

 

Берое въпреки това спечели борбата под коша, с много активна игра. Старозагорци вървяха отлично и в последната част всичко бе кош за кош, до 81:81, когато се стигна до срива.

 

ТФТ натисна в точния момент и поведе с 5-7 точки и не изпусна аванса в заключителните минути.

 

Александър Янев направи страхотен мач с 25 точки и 9 борби, 21 точки и 8 добави Мартин Сотиров и 12 точки и 9 борби - Седариан Райнс.

 

 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ТФТ - БЕРОЕ 

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ БАЛКАНСКА ЛИГА (ГРУПА Б), СЕЗОН 2021/2022


ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В БАЛКАНСКА ЛИГА (ГРУПА Б), СЕЗОН 2021/2022

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ БАЛКАНСКА ЛИГА (ГРУПА Б), СЕЗОН 2021/2022

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ БАЛКАНСКА ЛИГА (ГРУПА Б), СЕЗОН 2021/2022




Берое изпусна шанса си в Скопие и приключи с Балканската лига
Берое не успя да се класира за втората фаза на Балканската лига, след като загуби решителния си мач срещу ТФТ Скопие с 89:95.Мачът бе изключително равностоен, като Берое водеше на почивката с 47:41. В последните пет минути обаче старозагорци допуснаха серия на противника и след това вече не успяха да се върнат.Така ТФТ стана последният участник в Топ 8 с 5 победи и 5 загуби, а Берое с актив 3-7 отпада. От група Б продължава другият български тим Академик Пловдив, както и Ирони Нахария и Сигал Прищина.Дебют за Берое направи Джордан Бърнс, който пропусна първите си пет шута, но след това все пак реализира 7 точки. Антон Куук също се завърна в игра, но българският състав бе без Обина Олека, а не игра и Виктор Маргаритов.Берое въпреки това спечели борбата под коша, с много активна игра. Старозагорци вървяха отлично и в последната част всичко бе кош за кош, до 81:81, когато се стигна до срива.ТФТ натисна в точния момент и поведе с 5-7 точки и не изпусна аванса в заключителните минути.Александър Янев направи страхотен мач с 25 точки и 9 борби, 21 точки и 8 добави Мартин Сотиров и 12 точки и 9 борби - Седариан Райнс.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи