Небойша Видич: Не ми харесва какво се случи тази вечер


Небойша Видич: Не ми харесва какво се случи тази вечер
(сн. balkan-basket.com)
30-12-2021 21:56 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Небойша Видич не бе доволен от представянето на отбора му, въпреки победата срещу Ямбол. „Зелените“ водеха през целия мач, но на няколко пъти съперникът им се доближаваше само на 4-5 точки. Ето какво сподели наставникът след срещата:

 

„Не успяхме да поведем с повече, защото може би в Америка Нова година е на 30-и декември. Казах в съблекалнята, че причината да сме на тази планета е да оставим нещо след себе си. Опитах да дам минути на тези деца, но за това имам нужда от съдружници. Не мога да го направя сам.

 

Затрудниха ни може би при стрелбата от тройката - 48% (12/25), бяхме бавни. Нашето нападение беше бавно. Не работих миналата година по това време и вероятно съм забравил, но може би е нормално, когато имаш мач почти на Нова година. Не знам.

 

Не ми харесва какво се случи тази вечер, защото все още не успяваме да поставим някакви стандарти, принципи, не изчистваме играта си. Все още не сме отборът, който трябва. Това всъщност е основната причината, поради която не съм доволен от мача и да бием Ямбол у дома с 13 точки разлика.  По време на сезона стреляме по-добре. Надявам се, че ще успеем и ще изглеждаме много по-добре по-напред.

 

Не деля представянето в НБЛ и Балканска лига. Всеки мач за мен, надявам се и за целия отбор, е, да играем, за да победим. Този сезон играхме може би срещу най-добрия отбор в лигата - Апоел Галил Елион. Да, две загуби срещу тях не е нещо, за което трябва да се притесняваме, но лошият процент стрелба и лошото нападение, това са неща, за които се грижим в последните седмици.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Небойша Видич
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи