Дерик Маркс: Баскетболът е важен за този град, хубаво е да съм част от това


Дерик Маркс: Баскетболът е важен за този град, хубаво е да съм част от това
(сн. balkan-basket.com)
27-12-2021 22:50 | Мария Маринова

Гардът на Балкан Дерик Маркс бе водещ реализатор за отбора си при победата срещу Левски в Ботевград. Ето какво сподели той след срещата:

 

"Не бих казал, че съм доволен, но съм щастлив от начина, по който играхме през по-голямата част от мача. Мисля, че има някои неща, които трябва да изчистим, но извън това като цяло това беше много важна победа за нас и се надявам да е само стъпка в правилната посока.

 

Днес просто трябваше да излезем и да играем нашата игра, да опитаме да намалим грешките и да играем в защита. Това е нещо, което трябва да правим всеки мач. Не е нещо ново.

 

Беше хубаво да имаме повече фенове днес. Знам, че срещу Левски ще е така. Надявам се, че феновете ще стават все повече и повече, колкото по-добре започнем да играем.

 

Последните мачове не играхме добре. Важно беше да победим един от лидерите като Левски. Сега трябва да надградим над това. Трябва да се фокусираме върху това, защото играем още в четвъртък срещу Ямбол. Трябва да надградим добрия баскетбол.

 

Атмосферата ни в отбора е добра. Преди да дойда знаех, че баскетболът е много важен за този град. Хубаво е да бъда част от това.  На Коледа бях вкъщи, използвах деня да разговарям повече със семейството си и да се разсея от баскетбола.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи