Тити Папазов: Доволен съм от старанието, има позитиви от мача


Тити Папазов: Доволен съм от старанието, има позитиви от мача
01-12-2021 19:51 | Мария Маринова

Старши треньорът на Левски Константин Папазов коментира загубата на тима си от Балкан в Балканската лига. Той наблегна на позитивите от срещата въпреки изхода от него:

 

„Радвам се, че в дълги периоди стояхме добре. Балкан е много добър отбор с много дълга ротация. За нас беше от голяма разлика отсъствието на Чавдар Костов и Цветомир Чернокожев. Не може да не бъдем доволни предвид играта ни в доста моменти, като изключим първите 4-5 минути на второто полувреме, когато направихме грешки и Балкан контраатакува. Може би, ако по-дълго време бяхме държали преднина от 5-6 точки, това щеше да ни дава някакво самочувствие, но реалността е това, което се случи накрая.

 

Това, което поисках от момчетата преди мача, бе да не униват в отсъствието на Чавдар и Чернокожев. Имаше еуфория в началото и направихме много добра първа част. Беше ясно обаче, че много дълго няма да се задържи. След отпадането на Куманово, за да продължим, трябва да се справим с отбора на Академия ФМП, което мисля, че ще успеем да направим. Доволен съм от отношението и старанието на играчите в тази екстремна ситуация. Има неща, които трябва да се коригират, но като цяло съм доволен, защото този мач беше ценен от гледна точка на това, че в дълъг период бяхме без мачове и когато загубата не е фатална за класирането, позитивите са много повече.

 

Надявам се, че Чернокожев ще играе още в събота срещу Ямбол. Съветът на доктора е да го запазим и този мач, без да подценявам съперника. Радвам се, че контузиите не са толкова сериозни, че да ги извадят за дълго от строя."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тити Папазов, Левски, Балкан, Балканска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи