Даниел Клечков: Виждам, че имаме израстване


Даниел Клечков: Виждам, че имаме израстване
(сн: НБЛ)
12-11-2021 22:20 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Черно море Тича Даниел Клечков коментира двубоя срещу Левски, загубен от момчетата му във Варна:

„Виждам, че имаме израстване, успяхме да изиграем една равна част - третата, там имаше даже определен подем, те направиха грешки, ние пък им ги върнахме, не успяхме да реализираме тези грешки, които прави Левски, да отбележим кош и да ги накажем. Докато те са много по-опитни от нас и ни наказват.

 

Всяка една наша грешка се наказва - 22 на 10 точките от грешки за Левски. Определено са по-класни, ние сме по-зелени още, лесно бъркаме, бъркаме така, че няма шанс да се върнем, но не мога да кажа, че момчетата не се стараха. Всеки, който влезе даде максимума от възможностите си.

 

Контузени са Мартин Стефанов, Иван Спиров, Берк Мехмед, Христо Ганчев. Цветомир Куртев стисна зъби, за което го поздравявам, той също има контузия в прасеца. Между другото направи много добро включване.

 

Тези резултати от началото на първенството са реални с оглед на това, че сме млади, прекарваме ме го с много емоции и старание от всеки в защита, ОК, не сме победили, но смятам, че не стоим лошо на терена и правим каквото можем."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи