Людмил Хаджисотиров: Трябва да подобрим основни неща в играта си


Людмил Хаджисотиров: Трябва да подобрим основни неща в играта си
(сн. FIBA.basketball)
10-11-2021 21:04 | BGbasket.com

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе разочарован от представянето на тима си при загубата от Трефъл Сопот в Самоков. Ето какво сподели той пред БНТ след срещата:

 

„Първо искам да поздравя отбора на Трефъл Сопот. Играха много добре и с агресивна защита. И в първия мач имахме проблем с този отбор, защото са много високоръстови на всички позиции и определено това ни затрудни днес. Много лошо начало на мача и първо полувреме, което завърши при 47:25. Второто е равно. В миналия мач също не започнахме добре срещу тях и след говорене, анализи и подготовка, днес пак, което е необяснимо. Грушецки днес изигра много силен мач.

 

Ние до момента сме втори по отбелязани точки с целия турнир с 87 и с близо 57% от тройката, днес отбелязваме 64 точки и сме 3/15 от тройката. Изключително слаб мач в нападение, те рискуваха с тяхната защита и им се получи. Напълно резонно спечелиха мача.

 

Има умора. Този цикъл е тежък за нас, но и за другите отбори. Имат голяма ротация, но и те играха мач в неделя. До следващия двубой ще имаме една седмица. Надявам се да можем да се възстановим, да работим и да се подготвяме максимално добре за отбора на Киев. Трябва обаче да подобрим основни неща в играта си. Вярвам, че ще го направим."

Людмил Хаджисотиров: Трябва да подобрим основни неща в играта си

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ФИБА Къп, Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи