Небойша Видич: Не бях изненадан от начина, по който игра Черно море


Небойша Видич: Не бях изненадан от начина, по който игра Черно море
(сн. balkan-basket.com)
06-11-2021 21:40 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Небойша Видич сподели, че не е изненадан от борбената игра на Черно море Тича в мача между двата тима. Въпреки победата на „зелените“, наставникът отправи и някои забележки към отбора си. Ето какво сподели той след срещата:

 

„На първо място искам да кажа, че никога не говоря толкова дълго в съблекалнята и се извинявам на играчите, но трябваше да говорим за дългата пауза, която имаме. Това беше причината да говоря повече.

 

Не бях изненадан от начина, по който игра Черно море, защото всеки играе агресивно срещу нас. Свикнал съм с това, надявам се и моите играчи също. Черно море има млади играчи, но не е лош отбор. Ако ме питате дали съм щастлив от фокуса и подхода на всички играчите, бих казал не. Мисля, че позволихме много точки. И за феновете беше хубаво да е така.

 

Доволен съм от включването на младите, но това е очаквано. Те тренират добре и от тях зависи как ще играят.

 

Имаме няколко дни изцяло почивка и ще подновим тренировки в петък. Мисля, че ще имаме достатъчно време да починем, да се възстановят и презаредят.  Мисля, че трябваше да играем още един кръг в НБЛ през следващия уикенд. Щеше да е много по-добре за играчите, особено за тези в националния отбор, но това е мое мнение. Не е моя работа да правя програмата. Надявам се, че тази дълга пауза ще я оползотворим добре.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Небойша Видич
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи