Васил Евтимов: Показахме истинското си лице


Васил Евтимов: Показахме истинското си лице
(сн. НБЛ)
31-10-2021 10:28 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов бе щастлив от показаното от неговия тим при убедителната победа срещу Ямбол у дома. Ето какво сподели той след срещата:

 

„Много съм доволен от мача, защото в миналия кръг срещу Левски наистина не можах да позная отбора си. Сега показахме истинското си лице почти през целия мач. Исках да играем много здраво в защита, да ги лимитираме в точките.

Всички спазваха указанията за мача и съм изключително доволен. Остава ни още един мач срещу Плевен. Искам да отидем там и да го спечелим. Затова ще се подготвим максимално най-добре следващата седмица. След това ще има пауза в първенството за месец заради националните отбори.

 

Луис игра с болка в глезена. Трябваше да почива седем дни, но ми каза, че иска да играе и да помогне на отбора. Константин Коев е с разтежение на бедрото и ще трябва да почива по всяка вероятност поне още седмица. Има и други състезатели с леки болежки, затова ще им дам два дни да почиват, да забравят за баскетбола и да се концентрират максимално за следващия мач.  

 

Искам да благодаря на всички фенове, които ни уважиха и дойдоха да ни гледат. Чакали са повече от 20 месеца да дойдат да гледат мач на Черноморец. Изключително съм им благодарен и се надявам и следващия двубой да са тук и да продължаваме да ги радваме по този начин.“

 

Баскетболистът на тима Георги Боянов допълни: "Радвам се, че победихме, най-вече заради публиката. Не знам от колко време не е имало публика в зала „Бойчо Брънзов“ и беше празник за нашите фенове. Доминирахме през целия мач, играхме атрактивно и мисля че всички са доволни. Страхотно е, че в игра се включват всички останали от пейката. Ако искаме да стигнем по-далече в първенството и после в плейофите, трябва да имаме силна пейка. Това ще помогне много за в бъдеще.

Понякога отборите имат нужда от такъв мач като този срещу Левски, за да се събудят и да им е като обеца на ухото. Надявам се за в бъдеще да няма такива епизодични прояви отново.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черноморец, Васил Евтимов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи