Шампион с Левски Лукойл продължава в родината си


Шампион с Левски Лукойл продължава в родината си
(сн. НБЛ)
01-06-2021 14:07 | BGbasket.com

Шампионът с Левски Лукойл Раян Райт ще продължи кариерата си в родината си Канада. Той официално бе представен като ново попълнение на Отава Блекджекс, с когото ще се състезава в Лятната лига на страната.

 

„Много съм развълнуван да се присъединя към Отава Блекджекс за предстоящия сезон на CEBL. Професионалната ми кариера ме отведе в много различни страни по света. Да имам възможност да играя професионално на канадска земя в столицата на страната ни е невероятно усещане. CEBL е много конкурентна лига с канадски талант на високо ниво, който ще продължи да расте. Радвам се, че съм част от това и ще помогна на Отава Блекджекс се състезава за титлата“, заяви Райт при представянето си.

 

Генералният мениджър на канадския тим Джевон Шепърд също се изказа ласкаво за баскетболиста: „Раян е ненадминат професионалист и ние сме развълнувани да го включим в организацията на Блекджекс. Райън е играл в редица страни на най-високите нива. Той има огромни възможности за отскок, но най-важното е, че ще допринесе с лидерските си умения в групата.“

 

През миналия сезон Райт записа средно по 6.7 точки и 4.1 борби за Левски Лукойл в НБЛ и турнира за Купата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи