Все още може да поръчате книгата за легендарния Дрийм Тийм


Все още може да поръчате книгата за легендарния Дрийм Тийм
08-05-2021 12:57 | BGbasket.com

Баскетболът се превърна в религия за много от нас благодарение на тази група отбрани личности. Да видиш на едно място събрани звезди от ранга на Майкъл Джордан, Меджик Джонсън, Лари Бърд, Патрик Юинг, Чарлз Баркли… това е максимумът, на който някой спортен фен някога е можел да се надява. Нарекоха ги „Дрийм тийм“. И в това няма нищо случайно. Никога преди това не е имало и никога след това няма да има друг подобен тим. Първите винаги са уникални. И остават завинаги в историята. Такава бе селекцията на Чък Дейли, представляваща националния отбор на САЩ по баскетбол на Олимпиадата в Барселона през 1992 г.

 

Благодарение на книгата на Джак Маккълъм „Дрийм тийм“ имаме възможност да се докоснем до същината на този легендарен отбор. Авторът успява да ни пренесе максимално близо до иконите на баскетбола. Толкова точен и достоверен е неговият разказ, сякаш сме там сред тях – на трибуните, в автобуса, в казиното, в хотела или в закусвалнята. И спокойно им задаваме въпроси или просто се любуваме на великолепието им. Но в същото време това не е хвалебствие за този знаменит състав. Това е истината за него. Начинът, по който е събран, с вникване в детайлите, без никакви компромиси и съображения. Истината, такава, каквато я е видял Маккълъм, през неговите очи или тези на очевидците.

 

Издателите от Premium Books са се постарали да пресъздадат това невероятно усещане. Единствената по рода си книга излезе на българския пазар на 21 октомври. И всички фенове, не само на баскетбола, но на спорта изобщо, вече могат да я прочетат. Това е книга, която си струва да имате и да прелиствате през определен период от време.

 

Още можете да направите заявка за книгата чрез BGbasket.com на имейл office@bgbasket.com. Цената за издание с меки корици е 20 лв., а с твърди - 25 лв. Цена за доставка се поема от купувача.

 

Може да подкрепите BGbasket.com и като закупите някоя от останалите книги, които предлагаме.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи