Четете с BGbasket.com


Четете с BGbasket.com
06-05-2021 14:08 | BGbasket.com

BGbasket.com продължава една от постоянните си мисии - да популяризира книгите и четенето, особено сред младите хора. Затова продължава и възможността да си закупите интересни заглавия чрез нашия сайт. Купувайки книгите, ще помогнете и за оцеляването на сайта, тъй като приходите ще се превърнат в дарение за него.

 

Книгите, които можете да закупите, като изпратите имейл на office@bgbasket.com, са:

 

Първия алманах на българския баскетбол „Баскетболът – играта на личностите”.

 

В него е събрана цялата история на баскетбола ни, с десетки хиляди резултати и имена, многобройни снимки, истории, интервюта и всичко, свързано с успехите и историческото развитие на спорта у нас. Цената на двата тома на алманаха е общо 30 лева.

 

 

Книгата на легендата на българския баскетбол Георги Панов "Благодаря ти, баскетбол!" може да бъде закупена на специална цена от 6 лева. Коричната цена на баскетболните истории на Гецата е 9.90 лева.

 

 

Методическото ръководство за баскетбол 3х3 на доц. д-р Спас Ставрев - ръководител на катедра "Физическо възпитание и спорт" в УНСС можете да закупите на цена 8.90 лв.

 

 

 

Книгата "Да избереш точната диета" на д-р Джудит Родригес е налична срещу цена от 15 лв.

 

 

Занимателната книжка с най-новите пъзели на Менса също е сред заглавията, с които разполагаме. Цената ѝ е 14.50 лв.

 

 

Предлагаме и книгата от поредицата "Непознатата история" - "В преследване на златото" на Джордж Тейбър, разказваща за това как нацистите са разграбили златните запаси на Европа. Цената ѝ е 15 лв.

 

 

 

Историята на Чарлс Ролс - съосноваел на "Ролс Ройс" би заинтригувала не само автомобилните любители. Тя може да бъде поръчана за 15 лв.

 

 

И не на последно място - книгата за легендарния Дрийм Тийм на САЩ, за която вече писахме, също може да бъде поръчана чрез BGbasket.com. Всяка поръчка ще бъде изпратена по куриер за сметка на купувача.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи