Александър Дяковски: Ще опитаме да изненадаме Рилски в Плевен


Александър Дяковски: Ще опитаме да изненадаме Рилски в Плевен
(сн. НБЛ)
23-04-2021 22:51 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски коментира първия мач от четвъртфиналната серия срещу Рилски спортист, загубен от неговия тим:

 

"В не малко периоди от мача смятам, че играхме доста прилично. И в защита, и в нападение доста от нещата, които тренирахме за този мач, ни се получаваха, но просто интензитетът, с който играят Самоков, нямаше как да бъде преодолян. Оттам се получиха доста точки на бърза атака, които до голяма степен се дължаха на това, че след полувремето ние просто нямахме сили да издържим на темпото на Рилски и след третата част нещата се получиха така, че в последната част срещата просто се доигра. Със сигурност ще опитаме да изненадаме Рилски в Плевен, пък каквото се получи“.

 

Ето какво допълни и баскетболистът на тима Димитър Маринчешки: "Дадохме каквото можахме в този мач, играхме по-здраво от последния ни срещу Рилски спортист, но отново разликата е 30 точки. Просто класата е видна и не може да бъде заличена. Това е най-добрият отбор в България в момента и както и да го погледнем играят най- добрия баскетбол в България. Опитахме се, борихме се, но резултатът пак е 30 точки“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Александър Дяковски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи