Тити Папазов: Това не е обликът на Черно море


Тити Папазов: Това не е обликът на Черно море
(сн: НБЛ)
17-04-2021 19:49 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира след очаквания успех над Черно море Тича: "При всички случаи отборът на Варна след двата мача, които загуби нещастно в Плевен срещу Спартак и тук от Берое, се е отразило на психологията на този млад отбор.

 

Отсъствието на американеца Терънс Томпсън, на основни играчи, не може да не се отразява на отбора. Ние играхме доста агресивно в защита, но във всички случаи това не е обликът на отбора на Черно море Тича. Пожелавам на тези момчета, които имаха и много добри игри, при всички случаи като цяло са отишли напред, пожелавам догодина да имат малко по-стабилно отношение от страна на община и всички, които могат да бъдат полезни на баскетбола във Варна, и да постигнат по-големи резултати. Смятам, че много нещастно те загубиха два мача, които можеха да ги вкарат в плейофите и това щеше да бъде голям успех за момчетата. Едно е сигурно, че са отишли напред в развитието си, което само по себе си е важно. Те са местни момчета.

 

Доволен съм от моите играчи, все пак това е мач, който при всички случаи може да бъде подценен. Имахме добро отношение в играта в защита, аз точно това изисквах от тях. Нападението въобще не сме коментирали. Имаше лош ден в стрелбата на отбора на домакините, това при всички случаи се отрази на тази голяма разлика. Доволен съм, че се отнесохме отговорно."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи