Александър Дяковски: Малко са нещата, от които съм доволен в този мач


Александър Дяковски: Малко са нещата, от които съм доволен в този мач
(сн. НБЛ)
14-04-2021 23:37 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски бе разочарован от представянето на неговия отбор при загубата от Рилски спортист днес. Ето какво сподели той след срещата:

 

"Много малко са нещата, от които съм доволен в този мач. Тотални ни надигра Рилски, въобще няма какво да се коментира. Вкарваха ни с брутална лекота, а в същото време в нападение нещата, които искахме да правим, когато ги правихме, в повечето пъти се получаваха. Обаче в останалото време лесно ни вкарваха, особено на нисък пост. Там ни вкарваха все едно бяха сами. Ясно е на всички, че Рилски ни превъзхожда и ние трябва да направим някакъв феноменален мач от всички в целите 40 минути, за да имаме шанс за нещо. За мен днес играхме много под възможностите си и затова е нормално да се получи такава разлика. В плейофите срещу тях трябва да изглеждаме по тотално различен начин и в двете фази на играта.”

 

Мнението си за мача сподели и баскетболистът на тима Ивко Ивков: "Не очаквахме такова развитие на двубоя. Влязохме в мача много меко. Те се почувстваха по-комфортно и взеха преднина. През втората част опитахме да се върнем, но не успяхме, а след това вече и силите ни намаляха. Те имат по-дълга ротация и всеки, който влезе им помага много. Ще се постараем да играем по-добре срещу тях в плейофите.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Александър Дяковски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи