Тони Дечев: Във вторник искам на тренировка отбор, готов за плейофи


Тони Дечев: Във вторник искам на тренировка отбор, готов за плейофи
(сн: НБЛ, архив)
11-04-2021 22:08 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Ямбол Тони Дечев призна, че най-важното от мача със Спартак е била победата. Сега тимът му започва да се готви за четвъртфиналните сблъсъци с Левски Лукойл.

 

„За жалост, няма публика, която да гледа поредния интересен мач на отбора на Ямбол. Не беше от най-добрите, но най-важното е, че победихме. Аз поемам вината, че отборът изглежда така.

 

Казах на момчетата, че във вторник сутринта на тренировката искам да видя отбор, който е готов за най-важната фаза на шампионата, а това са плейофите. Така че, победата си е победа, поздравявам ги и ги очаквам, за да започнем подготовка за най-сериозния етап от първенството.“

 

Иван Лилов допълни: „След две загуби, които ни лишиха от шанс за по-предно класиране, имам предвид четвърто - пето място, е нормално отборният дух да падне. Хубавото в този мач е, че няма контузии и че победихме.

 

Добре би било да си възвърнем малко самочувствието, на което се отразиха загубата от Пловдив с голяма разлика и липсата на късмет накрая в Бургас. Реално вече нямаме шансове за топ 4. С това си обяснявам играта ни, която не бих окачествил като лоша, а по-скоро като игра без голям заряд за нас.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи