Стефан Михайлов: Може би дойдоха повече нервите


Стефан Михайлов: Може би дойдоха повече нервите
(сн: Елена Бойчинова, БФБ)
10-03-2021 22:14

Старши треньорът на Монтана 2003 Стефан Михайлов коментира поражението от Берое Стара Загора и загубата на Купата на България за втори пореден сезон.

 

"Лошото ни начало. Имахме някакъв план, идея, но не започнаха изобщо според изискванията. От 5 играча, 4 започнаха да играят нещо друго. Отборът на Берое е особено опасен при такава защита," обясни Михайлов. "Реализираха всичко, перфектно начало. Двата ни гарда с 11 грешки, дали сме около 20 точки без никакво усилие да вложи Берое, подарили сме им 20 точки. Направихме всичко възможно да се върнем, при 15 точки направихме грешка, вместо да направим контраатака и оттам Берое ни наказа."


Той бе категоричен, че не може да става дума за напрежение у основните му състезателки, които направиха твърде много грешки.

 

"Грешките ни са направени основно от играчи с опит. При такива играчи не може да има напрежение. Опитните ни играчи, всяка от тях има по 10 финала, не може да има такова. Може би дойдоха повече нервите, но не и напрежението," каза Михайлов.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи