Георги Божков: На всеки медал се радваме, като имаме предвид конкуренцията


Георги Божков: На всеки медал се радваме, като имаме предвид конкуренцията
(сн: Елена Бойчинова, БФБ)
10-03-2021 18:21 | БНТ

Старши треньорът на Славия към момента Георги Божков бе доволен от показаното от неговия тим срещу Шампион 2006 и спечелените бронзови медали от турнира за Купата. Ето как той коментира развоя на срещата днес:

 

„На всеки медал се радваме, особено като имаме предвид конкуренцията от Монтана и Берое, които играят доста силен баскетбол, имат много добри селекции и опитни треньори. Смятам, че сме далеч от нивото им, но това което искахме – да спечелим медал, го постигнахме и съм доволен. Мачът второто полувреме беше много добър за нас. Направихме голяма разлика и в последните минути нямаше напрежение.

 

След почивката имаше няколко отворени стрелби, които успяхме да вкараме. Защитата, която играхме, през второто полувреме, затрудни малко Шампион. Не успяха да намерят верен начин за атака и това даде разликата.

 

Момичетата, които се включиха от пейката, направиха много силен мач. Това рядко се случва и съм много доволен, защото са много равностойни. Почти на едни и същи години са и трябва малко да ги уцелваш, невинаги познаваш."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Славия
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи