Николай Грозев: Никой не очакваше победа с такава разлика


Николай Грозев: Никой не очакваше победа с такава разлика
(сн. balkan-basket.com)
19-01-2021 22:36 | Мария Маринова

Баскетболистът на Балкан Николай Грозев смята, че Черно море Тича не е успял да покаже пълния си потенциал в мача между двата отбора днес заради многото проблеми в състава. Ето как той коментира убедителната победа на „зелените“:

 

„Получи се доста лесен мач като цяло, защото Черно море беше без 5-6 основни състезатели. Ние играхме здраво докрай, защото все пак трябваше да се изиграе този мач. След няколко дни имаме доста по-важен срещу Рилски спортист и затова играхме така. Със сигурност никой не очакваше да победим с над 70 точки разлика, но така се случи накрая. Като цяло причината беше късата им ротация, но са по-добър отбор от това, което показаха днес“, заяви Грозев.

 

Той сподели и мнението си за предстоящия двубой в Самоков: „В събота трябва да излезем да изиграем здраво в защита, защото те са доста добър отбор. Играят много добре в нападение и защита и ще се борим да победим.“


След мача срещу Рилски спортист за Балкан предстои пътуване до Истанбул, където тимът ще изиграе първите си срещи от ФИБА Къп през този сезон. Съперници на „зелените“ са домакинът Бешикташ и румънските Орадя и Сибиу.

 

„Отборите във ФИБА Къп са доста сериозни. Само първият - Сибиу, имат седем американци в отбора, това значи, че са доста сериозни. Отиваме, за да се противопоставим и ще видим до колко е възможно да се случи“, завърши Грозев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Николай Грозев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи