Людмил Хаджисотиров: Удоволствие е да работя с такива момчета


Людмил Хаджисотиров: Удоволствие е да работя с такива момчета
(сн: НБЛ)
04-01-2021 21:48 | Макс спорт 2

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров не скри удовлетворение след успеха в дербито с Левски Лукойл.

 

Рилецо е в безпрецедентна серия победи и вече е едноличен лидер.

 

"Искахме ние да сме агресивни, да наложим бързо темпо от самото начало, и мисля, че успяхме. Аз поздравявам отбора си за голямото желание, имахме да си връщаме след първия мач. Тогава не бяхме готови, сега вече сме повече, но имаме още от потенциала си. Вече си личи, че тренираме в пълен състав. Да лимитираш Левски в тяхната зала, до 70 точки преди последната им тройка, при 33 наказателни удара от тях, е страхотно. Много съм щастлив, всички се влючиха много добре и всеки има важна роля и е част от тази машина, която се опитваме да изграждаме. За мен е удоволствие да се работи с хора, които при тренировка по желание, идват всички. И оствата всички да стрелят и да работят допълнително. Мотивирани, амбициозни хора. За мен е удоволствие, надявам се да продължаваме така.

 

Това, което предишни години не успявахме да направим, да имаме по двама равностойни играчи на позиция, сега го имаме. Не само няма спадове, напротив, всеки се влючва с енергия. Когато вкараш 87 и позволиш на най-добрия отбор да вкара 70, е добре. Втрото полувреме агресивно атакувахме гарда им Брезълтън, за да натрупа фаулове, той е един класен играч. Левски има потенциал, затова бе толкова важно да спечелим днес.„

 

Това ни е седма поредна победа, не се е случвало на Рилски, нито да сме първи на нова година. Имаме цели и желания, които трябва да изпълняваме и можем да го направим, ако се трудим всеки ден."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи