Дяковски: Единственият ни мач, в който се държахме като истински отбор


Дяковски: Единственият ни мач, в който се държахме като истински отбор
(сн. НБЛ)
23-12-2020 22:06 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски поздрави отбора си за победата срещу Ямбол, която бе и първа за тима му в шампионата.

 

Стигнахме до тази победа с адски много усилия и много напрежение, което беше нормално с оглед на резултатите ни до този момент. Ние си го направихме да е толкова трудно. Говоря като психика, заради предишните мачове. Естествено, само ние можехме да излезем от нея. Поздравявам момчетата за характера, който показаха. Определено най-добрия ни мач откъм агресия в защита и може би единственият, в който от началото до края се държахме като истински отбор. Завръщането на Димитър Маринчешки е наистина сериозен плюс за нас. Той е водеща фигура в нашия отбор и започва да навлиза във форма. Очаквам тежко гостуване в Бургас“, заяви Дяковски.

 

Баскетболистът на Спартак Димитър Маринчешки също коментира представянето на отбора до момента:Времената са трудни за всички, особено за нас в спортния аспект. Видно не играем добре, имахме болни, контузени и т.н. Все още имаме някои проблеми, но сме в почти състав и най-после показахме може би най-вече борба и сърце. Всяка победа е сладка, а ние имахме нужда от тази определено. Надявам се оттук нататък да се вдигнем и да покажем по-добри игри.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Александър Дяковски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи