Дяковски: С такова желание можем да бъдем конкурентни


Дяковски: С такова желание можем да бъдем конкурентни
(сн: НБЛ)
16-12-2020 11:03 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски заяви след двубоя с Левски Лукойл: “В този мач играхме най-добре, особено в нападение. Днес имаше много желание. В предишните случаи, когато ни повеждаха с разлика, се получаваше един срив, а днес съм щастлив, че това не се случи. Именно това ни помогна да се върнем в мача.

 

Имаше един момент, в който имахме няколко неуспешни атаки, а в същото време ни вкараха няколко лесни коша след борби в нападение. Там разликата стана над 10 точки.

 

Благодарен съм на момчетата, че показаха такова желание в този двубой. Надявам се и в бъдеще да го демонстрират, защото само по този начин имаме шанс да бъдем конкурентни.”


Любен Пасков допълни: “От мач на мач изглеждаме все по-добре и по-добре. Тренираме все по-добре. Може би, ако имаше днес публика, нещата щяха да се развият по различен начин. Все пак, публиката е нашият шести играч, но това е за всички, не само за нас. Всеки иска да победи най-добрия. Съжалявам, че не успяхме. В последната четвърт ключова беше класата на играчите на Левски и наши прибързани решения и стрелби. С времето обаче нещата ще си дойдат на мястото.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи