Павел Маринов: Не съм дошъл в Берое случайно, имам амбиции


Павел Маринов: Не съм дошъл в Берое случайно, имам амбиции
(сн. balkan-basket.com)
14-11-2020 20:59 | BGbasket.com

Капитанът на Берое Павел Маринов записа първи минути в Националната баскетболна лига през този сезон, след като се възстановяваше от травма и пропусна първите срещи Пред Макс Спорт 2 той сподели и мнението си за победата в дербито срещу Балкан в Ботевград:

 

„Чувствам се добре, но съвсем не съм готов за това, което имам като очаквания към себе си. Играхме много спокойно. Малко е странно пред празни трибуни, с тренировъчно темпо. Надявам се в края на сезона като физическа форма да сме по-подготвени и като се върнат хората в залите, живот и здраве, да видят малко по-различен баскетбол.

 

Основното, което променихме, бе отношението ни към играта. В първите минути аз лично се чувствах малко по-изморен, не влязох в ритъм, не знам за другите. Мисля, че просто заиграхме малко по-отборно в защита и с повече енергия, като това промени нещата.

 

Момчетата са много възпитани, културни. Лесно се работи с тях и са позитивни, което е предпоставка за добра работа. Атмосферата в залата е приятна. Не съм дошъл случайно тук, имам лични амбиции и те са свързани с отборните, така че се надявам да играем поне финал.

 

В националния отбор искам да дам каквото мога като опит, който съм натрупал през годините като присъствие и дух. Надявам се през следващата седмица да вляза в още по-добра форма и да помогна и на игрището по най-добрия начин, по който мога.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Павел Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи