Преслава Колева с благородна инициатива


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(сн. facebook.com)

15-10-2020 16:11 | BGbasket.com

Баскетболистката на Берое Стара Загора Преслава Колева се зае с благородна инициатива. Състезателката приюти няколко малки кученца и започна да се грижи за тях с надеждата да им намери стопани.

 

Преслава отправи апела си в социалните мрежи, като публикацията й бе споделена десетки пъти.

 

„Здравейте, приятели! Преди няколко дена започнах да се грижа за тези малки сладури. Нямат си дом и ще се радвам, който от вас иска, да ми пише или да се свърже с мен. Много са сладки, ще ги дадем на новите им стопани обезпаразитени и с първа ваксина. По този повод се надявам всяко едно от тях да е при отговорен и любящ човек, защото просто всяко едно от тях заслужава да има дом и стопанин, на когото да дава цялата си любов.

 

Не мога да кажа каква порода са кученцата, тъй като майката беше спасена от улицата и впоследствие разбрахме, че е бременна. Започвам да им търся дом от по-рано, за да съм сигурна, че ще си намерят своя собственик от сега. Имаме 5 бебета (4 момчета и 1 момиче). Днес дори едното момченце прогледна“, написа баскетболистката.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Преслава Колева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи