Александър Дяковски: Има сериозно разочарование от представянето ни


Александър Дяковски: Има сериозно разочарование от представянето ни
(сн. НБЛ)
11-10-2020 10:08 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски бе разочарован от начина, по който отборът му е загубил двубоя с Берое. След срещата той сподели и кой е бил преломният момент в нея.

 

„Знаем, че играем срещу един от най-сериозните отбори, но определено има сериозно разочарование от представянето ни заради това, което се случи буквално за 3-4 минути от мача. Там буквално спряхме да играем и в този момент, когато ни поведоха с 8 точки, а след това получихме две тежки тройки, въпреки добрите ни защити. Направихме лоши нападения и оттам наведохме главите и животът свърши. Затова най-много ме е яд. Пак можеше да паднем и да има разлика, но това за мен е изцяло под наш контрол и това не трябва да го позволяваме повече“, заяви Дяковски.

 

Ето какво сподели за мача и гардът на тима Николай Маринов: „Със сигурност не очаквахме така да се пречупим, както и друг път се е случвало. Винаги има напрежение, особено в началото на сезона. Но не мисля, че това е най-големият проблем, особено в този мач. Ще гледам мача на записа и ще си направим разбора, защото ни чака не по-лек мач. Точно тази агресия очаквахме от Берое, познаваме техните агресивни чуждестранни състезатели, които имат добра стрелба. Може би това ни пречупи през второто полувреме.“

 

- Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Александър Дяковски
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
Други новини