Черноморец призна за раздяла с Йордан Колев


Черноморец призна за раздяла с Йордан Колев
(Сн: facebook.com/bkchernomorec.com)
14-08-2020 19:50 | BGbasket.com

Черноморец най-после призна официално за раздялата с Йордан Колев. Още през месец юли се заговори за смяната на легендарния гард като старши треньор на бургазлии, но тогава той самият сподели, че не е информиран от ръководството.

 

BGbasket.com се опита да се свърже с ръководителя на клуба Васил Стоянов, но не успя да го открие.

 

След като в "Двоен дрибъл" Колев говори за въпросната раздяла, сега и от клуба го потвърдиха със съобщение във Фейсбук.

 

В съобщението се казва още: "БК Черноморец е организация, която се стреми към дългосрочни и устойчиви резултати. За тяхното постигане са необходими периодични промени и подобрения в клуба. Привличането на нови играчи, нови треньори и административен персонал са само част от дейностите, допринасящи за развитието и постигането на нови успехи от организацията. Искрено благодарим за приноса и положените усилия на треньора Йордан Колев и му пожелаваме бъдещи успехи".

 

Публична тайна е, че в Бургас вече е един от най-добрите центрове в последните десетилетия у нас - Васил Евтимов, който трябва да поеме позицията.

 

С клуба се раздели вече един от основните му играчи от миналия сезон - Робърт Георгиев, който премина в Академик Пловдив, но се очакват доста други български попълнения.

 

Договор вече подписа Константин Коев, като на подписването му присъства и синът на основния спонсор на Черноморец Ивайло Славов - Марко, който вероятно ще заеме пост в отбора.

 

 - Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


Абонирай се за канала на СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Черноморец
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
Други новини