Шампион 2006 продължава кампанията за средства


Шампион 2006 продължава кампанията за средства
27-05-2020 12:05 | BGbasket.com

Шампион 2006 продължава кампанията си за набиране на средства и на платформата Help Karma.

 

Кампанията е озаглавена За повече деца шампиони! и можете да я откриете тук - https://bg.helpkarma.com/campaign/priziv-za-saprichastnost-1777

 

В школата на Шампион 2006 работят седем треньори, завършили НСА с лиценз от БФБ, като двама от тях са национални селекционери.

 

"Целта на Шампион 2006 е да се приобщят децата към спорта, развивайки ценностната им система, отдалечавайки ги от опасностите на уличния живот, а същевременно в тях да се развият всички волеви и личностни качества, които основно се възпитават в спорта.

 

Във връзка с настъпилото извънредно положение и невъзможността за осъществяване на дейността на Шампион 2006 в продължение на повече от два месеца, ви призоваваме да подпомогнете развитието му с безусловни дарения. Надяваме се всеки от вас, който има желание и възможност, да подкрепи клуба в този тежък момент!

 

Това ще даде възможност за осъществяването на нашата амбициозна и перспективна идея, а именно да дадем шанс на децата да сбъднат своята мечта - да станат стойностни играчи, като усетят магията и чрез усилени тренировки завършат спортно-състезателната година."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи