Подайте ръка на BGbasket.com!


Подайте ръка на BGbasket.com!
15-06-2020 09:00 | BGbasket.com

Скъпи читатели, хора, които също като нас, обичате баскетбола с цялото си сърце,

 

Обръщаме се към вас в най-трудния момент, в който сме попадали някога. Кризата, която започна и според прогнозите на специалисти тепърва ще се разгръща след COVID-19 пандемията, поставя много медийни организации в положение, граничещо с изчезване.

 

За съжаление вашият баскетболен сайт BGbasket.com също е в подобна позиция. Затова се обръщаме към вас с апел - да ни подкрепите, ако харесвате това, което правим, и искате да продължим да ви информираме за събитията в баскетболния свят.

 

Винаги сме се стремяли да спазваме най-високи професионални стандарти и информацията, публикувана в сайта, да бъде точно отражение на действителността. Да бъдем навсякъде, да обръщаме внимание от най-малките, до най-големите - за нас всички са звезди.

 

Това са основните фактори вие да сте част от нашата лоялна и редовна аудитория, на която в момента ние разчитаме по начина, по който тя разчита на нас. Ако желаете да подкрепите дейността ни и да продължим да бъдем вашето специално място за баскетбол, станете наш партньор!

 

Сметката на BGbasket.com

Пощенска банка

BG06BPBI81701600859540

Фрий Медиа Груп ООД

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи