Кристапс запълва времето си с бокс


Кристапс запълва времето си с бокс
01-04-2020 20:27 | boec.bg | BGbasket.com

Една от големите звезди на НБА – Кристапс Порзингис прекарва голяма част от дните си в тренировки по бокс заради карантината.

 

221-сантиметровият латвиец, който играе за Далас Маверикс разкри, че поради забраната за излизане, поддържа форма у дома с едно от любимите си занимания – бойните изкуства.

 

„Правя каквото мога. Имам малко пространство с много неща, които използвам, за да съм във форма. Малко тежести, велоергометър и всякакви такива, за да правя кардио и малко бокс. Работя върху боксовите си умения. Не е ясно кога ще рестартираме всичко и се старая да давам най-доброто от себе си и да съм във форма. Опитвам се да си изградя търпение за четене. Това ми е нещо като проблем, но смятам, че ставам по-добър в четенето на книги. Обичам бокса, винаги съм бил фен на бокса и бойните изкуства, така че се забавлявам с тях като правя по нещо малко у дома. Дреболии, които ми харесват, аз съм фен на YouTube, така че гледам там много видеа и научавам нови неща. Опитвам се да си намирам занимание“, каза Порзингис.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: коронавирус, COVID-19
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи