Любо Минчев: Първо е в нас проблемът, после има и други проблеми


Любо Минчев: Първо е в нас проблемът, после има и други проблеми
(сн. LAP.bg)
02-03-2020 22:40 | Мария Маринова

Старши треньорът на Берое Любомир Минчев призна, че в тима му има проблем с постоянството, а добрата защита на Левски Лукойл е решила дербито в НБЛ от 19-и кръг.

 

"Играха много по-добре в защита от нас, а ние направихме много грешки, прекалено много. Позволихме им и да вкарат много точки на бърза атака," заяви за BGbasket.com Минчев след двубоя в София. "Явно имаме проблеми с влизането в мачовете, ще гледаме в плейофите да не е така."

 

"Обяснението е дълго, не е подходящо да коментирам в този момент. Първо е в нас проблемът, после има и други проблеми," продължи той за слабото представяне на своите. "Не ни достига постоянство в играта, и в защита и в нападение."

 

За проблемите със състава и отсъствието на Павел Маринов, Минчев обясни: "Вчера на тренировката получи болки в прасеца, и днес на загрявката бе така. Предпочетох да го съхраня, отколкото да го загубя за по-дълго време. Иван Лилов трябва да започне скоро тренировки."

 

"Разликата с първите два отбора няма как да я наваксаме, просто те няма къде да загубят толкова. До края на редовния сезон има мачове, но не виждам как," обобщи наставникът.

 

Накрая, шеговито допълни на въпроса дали вижда светлина в бъдещето: "След този мач, не."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи