Играчи на Балкан и Левски начело на вота за Мача на Звездите


Играчи на Балкан и Левски начело на вота за Мача на Звездите
28-02-2020 11:00 | BGbasket.com

Играчи на лидерите в шампионата Балкан и Левски Лукойл - по трима от двата състава - оглавяват вота за Мача на Звездите.

 

Топ събитието в родния баскетбол е на 22 март в Пазарджик. Имате още само няколко дни, за да промените развоя на събитията, като давате своите гласове тук - http://allstar.basketball.bg - до 2 март.

 

Съвсем очаквано, заради по-малкия брой чужденци, при тях отиват повече гласове.

 

Най-много до момента са тези за Марко Радонич от Балкан, който в седмиците от старта на гласуването непрекъснато си разменя водачеството със съотборника си Дейшон Найт.

 

Балкан вече има трима представители в моментия вот, тъй като и Божидар Аврамов е сред най-избираните гардове. Там обаче битката ще е до последно, защото разликата между новото попълнение на Балкан и следващите го български атакуващи гардове е малка.

 

Кени Хол е най-предпочитаният чужденец-тежко крило към момента, а второто място в тази категория е едно от най-оспорваните. В нея Павел Маринов води солидно при българите.

 

Йордан Минчев води при българските леки крила, но и тук до последните часове е възможна промяна, заради близките цифри. Любимецът на феновете на Левски Асен Великов пък е лидер при гардовете, където се открояват вече позициите.

 

Битка между Брандън Браун и Брандън Йънг има за топ мястото при чужденците - плеймейкъри, като разликата в хода на гласуването между тях е минимална.

 

Зейвиър Джонсън от Рилски спортист до момента е най-предпочитан при леките крила от чужденците.


Българският играч с най-много гласове до момента - близо половината - е Димитър Маринчешки от Спартак Плевен. В категория център при чужденците е най-завързано, като много малко преднина има Антъни Уокър от Берое.

 

Сериозна активизация от Ямбол изкара старши треньора Тони Дечев първи в гласуването, следван от Константин Папазов - Левски Лукойл.

 

През 2020-а година Мачът на Звездите се организира от БФ Баскетбол в партньорство с Община Пазарджик - Европейски град на спорта, ЕС Медиа АД, Списание СПРИНТ и BGbasket.com.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мач на Звездите 2020
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи