Николай Пеев: Виждам едно постоянно израстване в децата


Николай Пеев: Виждам едно постоянно израстване в децата
(сн. balkan-basket.com)
28-01-2020 21:20 | balkan-basket.com

Балкан U15 спечели всичките си мачове на турнира от Европейската младежка баскетболна лига (ЕМБЛ), на който бе домакин в Ботевград от 23 до 26 януари. В крайното класиране обаче тимът на Николай Пеев завърши трети и не успя да се класира а плейофите. Ето какво каза след последния успех над Флаш наставникът на отбора пред клубния сайт на "зелените", както и равносметката му за представянето на Балкан:

“Играхме страхотно в последния мач срещу Флаш. Много съм доволен, защото играем с много голяма лекота и вкарваме страшно много. Играем свежо и с голямо настроение. Много съм доволен от завършека на този турнир. За мен не е важно кой вкарва  и кой носи точките. За мен важен е приносът на всеки към отбора. Защитата и нападение са еднакво важни за мен. Страшно много съм доволен от всички деца и виждам едно постоянно израстване в тях, което е най-голямото удовлетворение в момента за мен.

 

Съжалявам, че в първия турнир се паднахме и с двата силни отбора. Там имахме здравословни проблеми и това е причината да не успеем да се класираме за следващия етап. Не изиграхме по най-добрия начин първия турнир в Словакия. Според мен тук играхме много по-добре. Нямахме противници, които да ни се затруднят повече, с изключение на румънския Дан Дачиян. Като цяло съм доволен от класиране и представянето. Много е важно тези момчета да продължат да играят мачове, независимо дали ще се класираме или не, за да може да поддържаме този игрови ритъм. Вижда се, че от мачовете и състезанията се постигат успехи.



Прочети пълната статия на Viasport.bg

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ЕМБЛ, Балкан U15, баскетбол, Николай Пеев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи