Тодор Шабански в Студио СПРИНТ: ЦСКА трябва да намери треньор, ако иска да се върне на победния път


28-01-2020 17:39 | BGbasket.com

Известният спортен журналист Тодор Шабански бе гост в Студио СПРИНТ. В първата част на интернет предаването той коментира ситуацията в Левски, проблемите около треньорския пост в ЦСКА през последните години, моделът "Лудогорец" и шансовете на националния отбор за класиране на европейското първенство.

"Левски е вкаран в ситуация, от която много трудно може да излезе. Възможно е да се случи същото като с ЦСКА. Няма как проблемите около собствеността да не влияят на играта на тима", коментира Шабански.

"В организационно-управленска посока ЦСКА стои много добре. Проблемът там е в треньорския пост. ЦСКА трябва да намери човека за този пост, ако иска да се върне на победния път", заяви още дългогодишният футболен коментатор.

 

Във втората част на предаването, която ще бъде излъчена в четвъртък, Тодор Шабански говори за Световната купа по ски-алпийски дисциплини в Банско, разкри подробности около организацията на подобно състезание, какво остава скрито за зрителите и какво предстои през следващия зимен сезон. Той не пропусна и възможността да коментира поредния успех в биатлона, където Милена Тодорова спечели сребърен медал на световното първенство за младежи и девойки в Ленцерхайде, Швейцария.

 

 

Фотогалерия, ВИЖТЕ ТУК

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Студио СПРИНТ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи