Силвия Пеева: Не сме в оптимално състояние


Силвия Пеева: Не сме в оптимално състояние
(Снимка: BGbasket.com, Тони Тончев)
26-01-2020 09:45 | Мария Мицова

Старши треньорът на Славия Силвия Пеева призна, че няма как да е доволна от играта на момичетата ѝ срещу Берое Стара Загора.

 

Три от три за Берое в Първа четворка

 

"Първа четворка би трябвало да е полезна за нас, стига да не излизаме както за този мач. Независимо, че има два отбора с по-голяма разлика, ние трябва да излизаме всеки мач да се сбием. Конкурентната среда трябва да изгражда играчите. След паузата явно не сме още в оптимално състояние физическо, нямаме и нужната спойка, като колектив. Мартина Николова-Графам има също нужда още от време," коментира Пеева след срещата в събота.

 

"80% от отбора тренира по веднъж на ден. Затова въпреки че сме по-млад отбор, не става точно както го искаме. Решили сме втория полусезон да тренираме повече и в нормални зали, защото няма оправдания. Категорично не искам да виждам повече такава игра," допълни тя.

 

От новата календарна година до нея е и Георги Божков - "Това трябва да е още по-голяма мотивация, че имаме такъв човек до себе си. Трябва да са малко по-мобилизирани, мотивирани и желаещи да научат нещо от него."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи