Бивш играч на Спартак с емоционално обръщение към феновете на отбора


Бивш играч на Спартак с емоционално обръщение към феновете на отбора
(сн. facebook.com/bcspartakpleven)
25-01-2020 09:09 | BGbasket.com

Бившият играч на Спартак Плевен Милован Савич направи емоционално обръщение до феновете на отбора. Писмото му е продиктувано от драматичната загуба от Академик София в четвъртък. Сърбинът призова привържениците на Спартак  да не спират да подкрепят играчите и треньорите, защото именно сега те имат най-голяма нужда от това.

 

Ето какво написа Савич:

 

“Кога биеш в мачовете и побеждаваш, тогава нямаш нужда от подкрепа. Имаш нужда, когато е трудно като сега. Сега се осъзнава характерът на играчите, на отбора, на феновете и на всички, свързани със Спартак. Единственото, което ще помогне, е безрезервната подкрепа. Критиката е винаги добре дошла, ако е конструктивна и добронамерена.


Много по-лесно е да се мрази, но това не помага на никого. Добре го знам. Живях две години там, знам колко са „луди“ хората в Плевен на тема баскетбол и 90% от лошите коментари идват от хора, които много обичат отбора, но се плашат за бъдещето.

 

Разбирам го, но много ми са иска на следващия домакински мач да видя пълна „Балканстрой“. Помогнете на Сашо и момчета сега, когато се нуждаят от подкрепа. Помогнете им да се преборят със себе си и със съперниците си в 39, 40-а минута, когато не мога да дишат от умора, контузии и всичко друго. Покажете на цялата България как е в Плевен и какво може да направи синьо-бялото семейство. Винаги верни!“

 

Милован Савич носи екипа на Спартак в периода 2015-2017 г.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи