Божидар Аврамов: Не съм тук да се правя на Майкъл Джордан


Божидар Аврамов: Не съм тук да се правя на Майкъл Джордан
(сн. chernomoreticha.com)
19-01-2020 20:11 | chernomoreticha.com

Новото попълнение на Черно море Тича Божидар Аврамов направи повторен дебют за родния си тим при победата срещу Академик Бултекс 99 вчера. Той обясни и защо е избрал да продължи кариерата си при „моряците“.

 

„Имах нужда да си изчистя главата и ситуацията с Черно море Тича е идеален вариант за мен. Ще помагам на момчетата и на отбора, с каквото мога. Не съм тук да се правя на Майкъл Джордан. Галин Стоянов и Кирил Петров са свършили много и страхотна работа, а и момчетата работят здраво, за да могат да изпълняват на 100% изискванията на треньорите“, заяви Аврамов.

 

„Щастлив съм, че отново съм тук. Отборът е сплотен, момчетата мислят и играят за другите и никой не гледа да играе за собствената си статистика“, каза още баскетболистът.

 

Той даде положителна оценка за постигнатото от клуба до момента. „Супер организация. Виждам че се работи много в клуба, самият факт, че домакинстваме в Двореца е нещо, което варненци отдавна бяха забравили. Може би трябва още малко да те напълни залата, за да може да стане още по- уникална обстановката“, сподели Аврамов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Божидар Аврамов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи