Георги Давидов: Тази победа ще ни върне самочувствието


Георги Давидов: Тази победа ще ни върне самочувствието
(сн. НБЛ)
19-01-2020 09:12 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик София Георги Давидов похвали отбора си за представянето в мача срещу Ямбол, спечелен убедително от неговия тим.

 

„Много се радвам за тази победа, защото тя идва след серия от тежки загуби за нашия отбор. Този успех ще ни възвърне самочувствието в много важен момент, а освен това, тази победа дойде след много добра игра, с което съм горд. Правя уточнението, че не включвам третата част, но в останалите периоди на двубоя, мисля, че направихме един от най-добрите си мачове от началото на сезона, с агресия и в нападение, и в защита“, каза специалистът.

 

„Искам да поздравя всички момчета и да обърна специално внимание на гардовете ни, които дадоха тон на останалите. Благодарение на тях, всеки един от останалите успя да даде най-доброто, на което бе способен. Сега се надявам да се възстановим по най-добрия начин, защото ни очаква изключително тежко гостуване на Спартак в Плевен. Там искам да покажем същото, което и днес срещу Ямбол и да се поздравим с нова победа“, добави той.

 

Много силен мач за победителите изигра Александър Милов. "Важна победа за нашия отбор най-вече от гледна точка на самочувствието ни след серия от слаби мачове и загуби. Треньорите ни бяха подготвили много добре за този мач, изпълнихме повечето от поставените ни задачи и се поздравихме с успеха“, заяви баскетболистът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Академик София, Георги Давидов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи