Георги Давидов: Все още не сме готови да се борим с лидерите


Георги Давидов: Все още не сме готови да се борим с лидерите
(сн. BGbasket.com)
12-01-2020 10:41 | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик София Георги Давидов сподеи, че класата на един от претендентите за титлата Левски Лукойл е надделяла в мача между двата тима в събота.

 

"Тежък мач за нашия отбор. Дори статистически погледнато. Получихме много точки от бърза атака, както и от лоши отигравания. Допуснахме твърде много грешки в защита. Левски е основен претендент за титлата, но първото полувреме все пак успяхме да играем доста прилично, а и момчетата действаха много разнообразно. През второто полувреме обаче класата на съперника ни си каза думата. Същото се случи и срещу останалите три отбора от горната част на таблицата, пред които отстъпихме. Все още не сме готови да се мерим с тях. Мога само да честитя победата на Левски, момчетата напълно я заслужават.

 

Използвам възможността да честитя рождения ден и на капитана на Левски Асен Великов. Желая му да бъде здрав, все така лъчезарен, усмихнат и позитивен. Той е играч, който е дал много на българския баскетбол и аз съм щастлив, че го познавам и го имам за приятел."

 

Николай Николов допълни: "Започнахме добре първото полувреме и бяхме равностойни на Левски. След почивката обаче те ни натиснаха повече в защита, от което направиха доста контраатаки и реализираха много точки. В крайна сметка, така се получи и голямата разлика в крайния резултат."

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи