Любо Минчев обясни състоянието на Станимир Маринов


Любо Минчев обясни състоянието на Станимир Маринов
(Снимка: FIBA.com)
05-01-2020 15:41 | Мария Мицова

Станимир Маринов е в Стара Загора, но все още не може да тренира и засега не се дава срок за възстановяването му. Това обясни старши треньорът на Берое Любомир Минчев за състоянието на един от най-добрите гардове на България. Станимир претърпя операция, след което се завърна на терена, но се появиха нови проблеми и той напусна френския Кемпер, с който започна сезона. Сега се очаква да заиграе за Берое, когато е готов.

 

"Станимир отдавна е в Стара Загора. Не може да тренира и играе в момента," коментира състоянието му Минчев. "Нито ще го напъвам, нито притискам. Разбрали сме се, когато е готов ще почне. Бил съм с него на изследвания, прегледи, знам кога трябва да почне. Дано това лечение даде резултат и наистина започне в този момент."

 

"Изглежда добре. Аз в него не съм видял емоционално отпадане. Не изглежда отчаян от контузиите. Там, където бяхме на лечение, чухме какво е, няма да има проблеми. Дано няма усложнения. Това, което чу, уверението, че ще играе баскетбол, му подейства успокоително," допълни Любо Минчев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи