Георги Давидов: За мен сезонът върви изключително добре


Георги Давидов: За мен сезонът върви изключително добре
(Снимка: balkan-basket.com)
01-01-2020 14:26 | Мария Мицова

В началото на новата 2020-а година BGbasket.com се обърна към всички треньори на отборите от мъжкото първенство, за да направят равносметка на изминалата година, да споделят какво очакват от следващата, както и какво е мнението им за настоящото първенство.

 

Ето какво каза наставникът Георги Давидов, чийто Академик София бе хитът на първото завъртане от сезона:

 

- Каква година изпращате?
За мен като треньор годината бе много положителна, защото се уча с всеки мач. Виждам нови неща, правя и своите си грешки, имам и своите добри моменти. Много се радвам, че имам възможност да работя в такъв отбор, отбор с традиции, но и специално с момчетата, които са сега. С изключение на последните мачове се представяме изключително добре, благодарение на тяхната добра работа и отдаденост в тренировъчния процес. Благодаря на ръководството, че подкрепя този проект и дава възможност и на мен, и на момчетатада растем.

 

- Как виждате първенството до момента?
За мен сезонът върви изключително добре. Абстрахираме се от последните мачове, свършихме си работата в първото завъртане. Имаме и кадрови проблеми, но не трябва да има кардинални изводи. Има хора, които ни "харесват", и използват тези мачове, за да ни плюят, но аз винаги ще подкрепям моите състезатели, защото знам какво могат.

 

- Какво си пожелавате за новата година?
Първо и най-вече да са здрави играчите и да тренират още по-добре.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик София
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи