Любо Минчев: Феновете ни побутнаха, но не заслужавахме много подкрепата им


Любо Минчев: Феновете ни побутнаха, но не заслужавахме много подкрепата им
(сн. facebook.com/Beroebasketball)
01-12-2019 20:58 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Берое Любомир Минчев благодари на феновете за подкрепата при драматичната победа срещу Черно море Тича. Тимът му навакса 13 точки пасив през последната част, за да направи обрат в края.

 

„Видях една много лоша игра на нашия отбор. Анализ ще направя пред отбора, но важното е, че успяхме да се измъкнем от тежка ситуация, което не е малко. Показахме характер, което е радващо. За съжаление, допуснахме въобще да се стигне до подобна ситуация. Искам да благодаря на публиката, която в труден момент даде наистина подкрепа на отбора. Друг е въпросът, че с представянето си много не я заслужавахме, но е факт, че феновете успяха да ни побутнат, за да успеем. Къде с борба и шанс успяхме да се измъкнем. Поздравявам Черно море“, заяви Минчев.

 

Мнението си за срещата сподели и завърналият се в игра капитан на Берое Александър Янев„Можем да благодарим на Господ, че успяхме да стигнем до победата. Не знам на какво да отдам случилото се. Не играхме добре, което е недопустимо. Лично аз не съм във форма и това го усещам. Надявам се, че максимално бързо ще успея да се взема в ръце, за да помогна на отбора. Поздравявам Черно море, но искам да отбележа, че показахме характер. Поведоха ни с цели 13 точки, но намерихме себе си, обърнахме ги и спечелихме. Победата е хубава най-вече за феновете, които много ни дадоха, но не и за нас. Не сме доволни.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Любо Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи