Любомир Минчев: Нищо не играхме


Любомир Минчев: Нищо не играхме
(сн. facebook.com/Beroebasketball)
24-11-2019 20:51 | BGbasket.com

Старши треньорът на Берое Любомир Минчев отправи доста критики към представянето на отбора си в мача срещу Академик Бултекс 99, спечелен убедително от пловдивския тим.

 

„Нищо не играхме, затова не ни се получиха нещата. Както отворихме мача, така го и завършихме. Изключително слаба игра в защита и нападение. На тази база няма как да имаме шансове“, заяви Минчев.

 

„Не сме подценили отбора на Академик Бултекс 99. Няма значение дали играем у дома или навън. Допуснахме слаб мач и закономерно загубихме. Започнахме лошо, имаше промяна в настроението ни, в играта ни защита, но в последната четвърт също не направихме нищо. Поздравявам домакините – играха с повече енергия и желание от нас и закономерно победиха“, каза още наставникът.


Ето какво сподели за срещата и баскетболистът на тима Деян Карамфилов: „Влязохме много лошо в мача. Имаха добър процент от тройката, това им даде самочувствие, лошата ни защита също им даде самочувствие и ни вдигнаха разлика, която се запази и дори се увеличи в края. Имаше моменти, в които намалихме разликата, но допуснахме лесни точки и отворени шутове. Вкараха ни твърде много точки.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Любо Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи