Людмил Хаджисотиров: Разликата в срещата дойде в третата четвърт


Людмил Хаджисотиров: Разликата в срещата дойде в третата четвърт
(сн. НБЛ)
16-11-2019 21:48 | BGbasket.com

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров отбеляза, че разликата между неговия тим и Берое се е получила в третата част от дербито в Стара Загора.

 

„Започнахме по-добре днешната среща. Контролирахме темпото в тези първи 20 игрови минути, в резултат на което отбелязахме и 48 точки. Допуснахме обаче 46, което не беше добре.

 

Разликата в срещата дойде в третата четвърт, когато Берое ни отбеляза 29 точки. В последната четвърт успяхме да ги лимитираме до 15.

 

Не е за пренебрегване и успеваемостта им от тройката - 15 от 32 опита. Във важни моменти, когато спирахме домакините в нападение им позволявахме да ни взимат важни борби в нападение, което реално е втори шанс за кош за нашия противник.

 

Поздравявам Берое за успеха. Ние трябва да работим още в защита и да действаме по-умно в предни позиции. Истината е, че въпреки това успяхме да се върнем в мача, но малко не ни стигна.“

 

Йордан Бозов добави: „Получи се много интересен и резултатен двубой за публиката. Първата четвърт за нас започна силно, но през второто полувреме бяхме по-слаби. Допуснахме много грешки в двете фази. Сходен двубой за нас, като този в Ботевград, когато загубихме. Поздравявам тима на Берое за успеха.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи